Personal Training

Via personal training bieden we jou bij Impact een volledig op maat gemaakte training aan. Afhankelijk van jouw beginsituatie en beoogde doelen, stellen we hiervoor een gericht schema op.

Verschillende doelstellingen zoals gewichtsverlies, kracht, conditie, lenigheid of simpelweg amusement kunnen allen beoogd worden.

Hoe gaan we te werk?

De personal trainingen beginnen steeds met een vrijblijvend gesprek waarbij de doelstellingen, levensstijl en huidige activiteitenniveau besproken worden. Aan de hand van deze informatie kunnen we samen een aantal realistische doelstellingen bepalen, evenals de manier waarop we deze wensen te bereiken. 

Personal training is voor iedereen, onafhankelijk van de leeftijd of beginniveau. De trainingen kunnen zowel doorgaan in de praktijk als aan huis of in de nabijgelegen omgeving zodat tijd een minimaal struikelblok vormt in onze huidige drukke levensstijl. Aarzel dus niet om contact op te nemen en een proefles uit te proberen.

Laat jij je ook coachen?

Voor ons krijgt elke patiënt, hetzij sporter, hetzij sedentair, jong of oud, de nodige individuele aandacht en begeleiding in een comfortabel en modern kader.

 

Contacteer ons
voor een afspraak!

Heb je nog enkele vragen of ben je reeds overtuigd en heb je zin om aan de slag te gaan? Neem gerust contact op met ons team. 

Telefoon

0499 21 02 24 

Adres

Ter Heiden 31
9620 ZOTTEGEM

Share This