Laat ons een bericht na!

info@impactkine.be

Ons adres

Ter Heiden 31, 9620 Zottegem

Inspanningsproeven

Niet alleen uit gezondheidsoverwegingen hebben beginnende sporters er baat bij hun goed te laten begeleiden op meerdere gebieden. Ook de tijd waarin de doelen worden bereikt is de dag van vandaag een belangrijk criterium. Daarom is slimmer en efficiënter trainen voor iedereen van groot belang. Topsporters die telkens hun grenzen willen verleggen door meer specifieke en onderbouwde trainingsmethodes, verschillen daarin nog weinig van de sportieve recreant.

Lactaattesten

Lactaattesten gebeuren vandaag de dag meer en meer om als startpunt van een trainingsprogramma te dienen en aldus ‘slimmer’ te kunnen trainen. Via deze test wordt er een uiteindelijke weerspiegeling gemaakt van je uithouding en weerstand tegen verzuring om vervolgens efficiënter te kunnen trainen. Dit gebeurt via de lactaatmeting uit enkele bloeddruppels. Hieruit wordt de nodige info vergaard om de eindverzuring te interpreteren, de trainingszones te bepalen en zo het nodige trainingsadvies kunnen bieden.

Afhankelijk van welke sporttak je beoefent, kan dit doorgaan in de praktijk; met de (eigen) fiets op de rollen of op de loopband. Bij meer specifieke sporten kan er ook geopteerd worden voor een veldtest.

Trainingsschema's

Gekoppeld aan bovenstaande test, kunnen er uiteraard ook trainingsschema’s (van verschillende termijnen) opgesteld worden. Rekening houdende met uw basis, specifieke doelstellingen en beschikbare tijd maken wij uw trainingsschema op maat !

Office

105 Road Name

Berlin

Germany

Say Hello

Q
Share This